Moravia Open

26.09.2010 12:38

Moravia Open - Rožnov pod Radhoštěm

Na MO jsem se hodně těšila - lákala mne známá jména, možnost srovnat se se špičkou agility, zaběhat si na závodech "velkého typu" - a to všechno téměř za humny. Doufala jsem, že i Meluzínka zvládne takový nápor, jakým bezesporu tak velké závody jsou, a ukáže se v nejlepším světle... Nakonec ano i ne.

 

Páteční zkoušky znamenaly spíše seznámení s umělou trávou a atmosférou, běh nebyl špatný, ale chybičky se našly (samozřejmě zejména ze strany psovoda... :oD ).

 

Sobotní běhy byly velice dobré - dokonce z jumpingu jsem měla ohromnou radost, připadala jsem si s Melzí dokonale sehraná, všechno všlo tak, jak jsem chtěla... I Melišátko běželo naplno, opravdu jsem si tenhle běh užila... A přese všechno srovnání se světem znamenalo až 12. místo... :o) I tak jsem ale na svoji malou bílou velmi pyšná.

 

V ostatních bězích se nám už tak nedařilo - něco jsem vždycky pokazila buď já, nebo se Melzí díky vedru nechtělo běžet, v neděli jsme dokonce poslední běh vzdaly - chtěla jsem, aby z běhání měla radost a když viditělne zpomalovala, řekla jsem si, že mi přece jen nestojí za to protáhnout ji "na sílu" parkurem jen a jen proto, že jsou to velké závody...

 

A tak jsem se vyřádila hlavně s foťákem - kouknout se můžete zde:

https://wami.rajce.idnes.cz/Moravia_Open_-_friday/

https://wami.rajce.idnes.cz/Moravia_Open_-_saturday/

https://wami.rajce.idnes.cz/Moravia_Open_-_sunday/

 

 

Vyhledávání